Huisbezoek

Dit jaar ALLEEN Digi-bezoek

Door de maatregelen en de onzekerheid rondom contact bezoekjes, hebben we dit jaar besloten niet bij mensen thuis te komen. Wij komen namelijk bij 10+ huizen/gezinnen per dag langs, en dit is niet verantwoord in de huidige omstandigheden. 

Gelukkig hebben we een prachtig alternatief! Lees hier meer over het digi-bezoek. 


Sinterklaas en/of pieten bij jullie thuis!

max. 8 kinderen
Alleen particulier. (Bedrijven: klik hier)

Bliksembezoek: € 25,-

Prijs inclusief BTW en reiskosten in Amersfoort.

Razend snel (ong. 10 min) komen 1 of 2 pieten pepernoten strooien, zingen en dansen met de kids en cadeaus brengen. Kortom, ze zetten het huis op stelten! Een gave toevoeging voor pakjesavond voor alle gezinnen in regio Amersfoort en Utrecht.

Dit bezoek is alleen mogelijk wanneer er genoeg boekingen zijn op dezelfde dag in dezelfde regio. Tip: vraag
 buren en vrienden of ze ook interesse hebben!
Onze thuisbasis is Amersfoort-Zuid, hier is een bezoek bijna altijd mogelijk.

Uitgebreid huisbezoek: € 100,-

Prijs inclusief BTW en reiskosten in Amersfoort.

Een spannend en onvergetelijk bezoek (ong. 45 min) van 1 of 2 pieten. Ze nemen leuke spellen mee, geven pietentraining, zingen, dansen met de kinderen. Misschien verrassen ze iedereen met hun ludieke wijze van taaitaai happen, of hebben ze zelfs het kleine-grote boek van Sinterklaas mee, met leuke verhalen over de kinderen. Hoe dan ook, het wordt een geweldig Sinterklaasfeest!

Huisbezoek met Sinterklaas

Daar wordt aan de deur geklopt… Wie zou dat zijn? Spannend! Wees maar gerust, het is de goede Sinterklaas! Wie kent hem niet?! Met onze vriendelijke Sinterklaas en met zijn vrolijke en eigenwijze pieten is het meteen een feest in de huiskamer. Met pietenspelletjes, zang en dans, grapjes en persoonlijke verhalen uit het grote boek. Leuk voor jong en oud! Vraag naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.