Live zang op evenement

Live zang op jouw feest of evenement

Zangeres Jasmijn weet voor elke gelegenheid een podiumoptreden, de perfecte achtergrondmuziek of muzikale intermezzo’s te verzorgen. Neem contact op voor je precieze wensen en details, waarna zij een muziekprogramma op maat zal voorstellen.  

Kies jouw muzikale omlijsting

Kies bijvoorbeeld voor Zangeres Jasmijn:
* Om te dineren bij live muziek.
* Als zingend Pietje tijdens een Sinterklaas evenement.
* Voor het verzorgen van een sfeervol optreden tijdens het Kerstdiner, met kerstklassiekers als Silent Night, White Christmas, Have yourself a merry little Christmas en Let it snow.
* Voor een optreden voor een divers gezelschap, waarbij ze een mix van oude en nieuwe nummers kan brengen. Zoals True colors, Stupid cupid, These boots are made for walking, This is the life, Someone like you of All of me.
* Voor de muzikale omlijsting van een jubileum evenement, opening van een nieuwe locatie of op een feestdag.

Met het boeken van zangeres Jasmijn weet je je verzekerd van de juiste stem en sfeer om te dineren met live muziek, te genieten van een huiskamerconcert of live achtergrondmuziek.  

Duur en tarieven

Het tarief van zangeres Jasmijn op jouw evenement is geheel afhankelijk van de door jou gewenste lengte van haar optreden en specifieke muzikale wensen.

Richtprijs: € 397,-  voor een optreden van 1,5 tot 2 uur.
Prijs is exclusief 9% BTW, reiskosten (€ 0,40 per kilometer vanaf Amersfoort) en eventuele bijkomende kosten als parkeren of verblijf.

Live zang: Zangeres Jasmijn zingt liedjes op evenementen of feesten