Live zang bij ceremonie of dienst

Zangeres Jasmijn zingt live bij speciale gelegenheden, waarbij jouw eigen muzikale wensen voorop staan.

Live zang tijdens bruiloft

Deze bijzondere dag kan niet zonder muziek. Live zang geeft een perfect persoonlijk tintje en extra glans aan dit intieme moment. Samen bespreken we welke nummers jullie graag willen horen en op welk moment dit het meest passend is. Mochten jullie niet precies weten wat jullie willen, geen probleem: op basis van jullie muzikale voorkeuren, het programma en thema van de bruiloft weet zangeres Jasmijn altijd goed advies te geven.

Live zang tijdens afscheid

Muziek speelt een grote rol tijdens een afscheid. Er zijn veel nummers die doen denken aan een bepaalde situatie of persoon, of waarin een emotie goed is verwoord. Live zang versterkt het gevoel dat muziek kan geven en helpt het afscheid mooi en persoonlijk te maken. Zangeres Jasmijn is heel sterk in het overbrengen van emotie in haar muziek, via de nummers die u graag ten gehore wilt laten brengen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Duur en tarieven

Het tarief van zangeres Jasmijn voor deze speciale gelegenheden is geheel afhankelijk van het aantal verschillende momenten waarop zij zal zingen en welke en hoeveel nummers er gewenst zijn. Op basis van jouw wensen, krijg je een offerte op maat.

Richtprijs: € 425,- op basis van 3 nummers.
Inclusief reiskosten (binnen Nederland) en btw.

Zangeres Jasmijn: live zang tijdens een bruiloft ceremonie

Zangeres Jasmijn: Live zang tijdens afscheid ceremonie