Vertier bij verzorgingshuizen en openbare plekken

Met grote dank aan de Flitsimpuls Subsidie van Gemeente Amersfoort, mogen wij een aantal optredens van de Ballonnendame op stelten realiseren bij verzorgingshuizen en andere plekken in en om Amersfoort, voor maar een hele kleine eigen bijdrage voor de locaties.
Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden om ook op andere plekken te spelen en mensen blij te maken met deze mooie verschijning en natuurlijk een ballon!

Wilt u ook een bezoekje van deze Ballonnendame? Mail ons: suzanne@vertier-entertainment.nl

Hieronder een overzicht van de speeldata die bekend zijn.

*Het schema kan nog wijzigen, bij regen verplaatsen we het optreden naar een andere dag. Verzorgingshuizen krijgen voorrang bij het aanvragen. 

9 mei 10.30 Zorgerf Buiten-land Putten
9 mei 11.15 Zorgerf Buiten-land Putten
28 juni 10.30 St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis Amersfoort
28 juni 13.00 Marienburg Soest
20 juli 10.30 Nijestede Amersfoort
20 juli 12.00 Park Randenbroek
25 juli 13.15 Hamershof Leusden
25 juli 15.00 Hamersveld Leusden
25 juli 16.30 Biezenkamp Leusden
26 juli 10.30 Park der tijden Amersfoort
26 juli 11.45 Kaipark Amersfoort
26 juli 13.15 Winkelcentrum Vathorst Amersfoort

10 aug 10.30 Park Soesterkwartier Amersfoort
10 aug 11.45 Juliana van Stolbergpark Amersfoort
11 aug 10.30 Emiclaer Amersfoort
11 aug 11.45 Park Schothorst Amersfoort
12 aug 10.30 Euterpeplein Amersfoort
12 aug 11.45 Neptunusplein Amersfoort
16 aug 12.00 Leusderweg Amersfoort
16 aug 12.45 Leusderweg Amersfoort
17 aug 10.30 Leusderweg Amersfoort
17 aug 11.45 Leusderweg Amersfoort
23 aug 10.30 Binnenstad Amersfoort
23 aug 11.45 Binnenstad Amersfoort
31 aug 11.00 Binnenstad Amersfoort
31 aug 11.45 Binnenstad Amersfoort

Vrienden van meander Medisch Centrum Vertier Entertainment

Vertier Entertainment komt in actie voor Meander Medisch Centrum!

Ik ben heel trots om te kunnen melden dat ik met mijn bedrijf Vertier Entertainment in actie kom voor het Meander Medisch Centrum! Bedrijven die vanaf nu acts boeken bij Vertier Entertainment zorgen automatisch dat er wordt gespaard voor kosteloze acts in het ziekenhuis, zodat we patiënten en bezoekers kunnen laten genieten van bijzondere optredens. Zo kunnen we er mede voor zorgen dat de mensen die dat het hardste nodig hebben even kunnen ontspannen en ontsnappen uit hun wereld met medische zorgen. 

Ik wilde graag wat terug doen voor de regio waar ik met veel plezier woon en werk, en zocht daarom naar een mogelijkheid waarbij ik onze acts maatschappelijk zou kunnen inzetten. Meander Medisch Centrum is de perfecte partner, omdat de mensen hier bij uitstek een verzetje kunnen gebruiken én zich hier alle doelgroepen bevinden voor wie mijn brede variëteit aan acts geschikt zijn. We zullen per geboekt optreden een deel van de opbrengst opzijzetten om te sparen voor optredens in het ziekenhuis. En ik hoop dat we onze opdrachtgevers (bedrijven, winkelcentra, verzorgingstehuizen, evenement organisaties) daarmee inspireren om zelf ook een bijdrage te doen, zodat we extra veel optredens kunnen verzorgen.

Danielle Heere van Vrienden van Meander:

“Wij zijn erg blij met de inspanningen van Vertier Entertainment en kijken ernaar uit om onze patiënten te verrassen met bijvoorbeeld een harpspeelster, een muzikale Kerstshow, een ballonnendame op stelten en bezoekjes van bonte, roet en/of zwarte pieten. Een perfect voorbeeld van een bedrijf dat, ons op andere wijze dan (enkel) financieel helpt, door zich in te zetten voor belangrijke extra’s in het ziekenhuis.” 

Over Vrienden van Meander

In Meander Medisch Centrum kunnen patiënten rekenen op de beste medische zorg, al jaren staat het ziekenhuis hoog in diverse ranglijsten. Omdat allerlei extra voorzieningen voor patiënten niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, zet de Stichting Vrienden van Meander zich hiervoor in. Dankzij donaties kunnen patiënten die zijn opgenomen verblijven in een prettige en comfortabele omgeving. Op deze manier kan een ziekenhuis opname of behandeling aangenamer worden gemaakt voor de patiënten en hun naasten.

AD Amersfoort plaatste op zaterdag 7 september een leuk artikel over mijn initiatief. Lees hier meer!

Meander meter (4e optreden)
0%
Meander meter (3e optreden gepland op 27 sept 2022)
0%

Ook het 2e optreden viel goed in de smaak

Een mooi extra optreden in een lastigere tijd. Zangeres Jasmijn heeft in een extra speciale jurk een mooi zang optreden gegeven bij het Meander. In besloten omgeving voor een groep patienten die het erg kon gebruiken en waarderen.

Help ook mee om mooie optredens voor het Meander te realiseren: Boek een act van Vertier Entertainment en een percentage gaat automatisch naar dit spaardoel.

Op naar het 3e optreden!

Eerste optreden groot succes

Een mooiere gelegenheid voor een 1e optreden kan je niet bedenken:

Op Eerste Kerstdag organiseert Meander Medisch Centrum een speciaal kerstdiner voor patiënten en omwonenden die Kerst graag met anderen vieren. Want niemand hoeft met Kerst alleen te zijn. Twee lange, prachtig gedekte tafels staan klaar, op de achtergrond schittert een enorme kerstboom. Onze Winterfee harpiste zorgt voor een speciaal ontvangst van alle gasten met heerlijk rustgevende harpmuziek, extra stralend door haar verlichte jurk. Zowel gasten als organisatie genieten van het schouwspel, een perfecte start van dit prachtige initiatief. Precies de reden waarom we de samenwerking zijn aangegaan! Wij bedanken iedereen die met het boeken van een optreden bij Vertier Entertainment dit optreden mede mogelijk heeft gemaakt.
Winterharp Kerstdiner Meander Medisch Centrum 2019 Vertier Entertainment

En we zijn alweer aan het sparen voor het volgende optreden: de eerste punten zijn alweer gespaard! Help jij ook mee? Boek dan een act van Vertier Entertainment.

Op naar het 2e optreden!

Zomeractie: geef gratis Vertier Entertainment optreden cadeau!

Voor elk bedrijf of organisatie dat in de zomer een optreden van Vertier Entertainment boekt voor later dit jaar, geldt een tijdelijke 1+1 actie. De enige voorwaarde is dat het geboekte optreden ergens in 2020 wordt gepland en dat het kosteloze +1 optreden in augustus wordt gepland bij een maatschappelijke instelling.

Als boeker bepaal je zelf waar je het ‘+1 optreden’ laat plaatsvinden. Dat hoeft niet voor dezelfde doelgroep en op dezelfde locatie te zijn als het geboekte optreden. Op deze manier geef je het ‘+1 optreden’ cadeau aan een (andere) maatschappelijke instelling! Reserveer bijvoorbeeld vast een Sinterklaas act voor je eigen bedrijfsfeest op 5 december, en kies ervoor om nu een nostalgisch liedjesprogramma te plannen in een nabijgelegen verzorgingstehuis of om de Vertier Ballonnendame te laten optreden in het lokale ziekenhuis. Of boek een muzikale harp act voor de bewoners van je zorgsinstelling en ontvang ook een optreden naar keuze voor een andere locatie van dezelfde instelling.

Kortom; de keus is aan jou!

Zo zorgen we er samen voor dat ook de doelgroepen die ook in deze tijd nog een extra portie vrolijkheid kunnen gebruiken, kunnen genieten van Vertier Entertainment optredens.

Bel gerust voor meer informatie en advies op maat voor geschikte acts voor jouw doelgroep. Uiteraard voldoen onze acts aan alle corona preventie maatregelen van het RIVM en indien gewenst kunnen extra voorzorgsmaatregelen worden getroffen.