Vertier Entertainment komt in actie voor Meander Medisch Centrum!

Ik ben heel trots om te kunnen melden dat ik met mijn bedrijf Vertier Entertainment in actie kom voor het Meander Medisch Centrum! Bedrijven die vanaf nu acts boeken bij Vertier Entertainment zorgen automatisch dat er wordt gespaard voor kosteloze acts in het ziekenhuis, zodat we patiënten en bezoekers kunnen laten genieten van bijzondere optredens. Zo kunnen we er mede voor zorgen dat de mensen die dat het hardste nodig hebben even kunnen ontspannen en ontsnappen uit hun wereld met medische zorgen. 

Ik wilde graag wat terug doen voor de regio waar ik met veel plezier woon en werk, en zocht daarom naar een mogelijkheid waarbij ik onze acts maatschappelijk zou kunnen inzetten. Meander Medisch Centrum is de perfecte partner, omdat de mensen hier bij uitstek een verzetje kunnen gebruiken én zich hier alle doelgroepen bevinden voor wie mijn brede variëteit aan acts geschikt zijn. We zullen per geboekt optreden een deel van de opbrengst opzijzetten om te sparen voor optredens in het ziekenhuis. En ik hoop dat we onze opdrachtgevers (bedrijven, winkelcentra, verzorgingstehuizen, evenement organisaties) daarmee inspireren om zelf ook een bijdrage te doen, zodat we extra veel optredens kunnen verzorgen.

Danielle Heere van Vrienden van Meander:

“Wij zijn erg blij met de inspanningen van Vertier Entertainment en kijken ernaar uit om onze patiënten te verrassen met bijvoorbeeld een harpspeelster, een muzikale Kerstshow, een ballonnendame op stelten en bezoekjes van bonte, roet en/of zwarte pieten. Een perfect voorbeeld van een bedrijf dat, ons op andere wijze dan (enkel) financieel helpt, door zich in te zetten voor belangrijke extra’s in het ziekenhuis.” 

Over Vrienden van Meander

In Meander Medisch Centrum kunnen patiënten rekenen op de beste medische zorg, al jaren staat het ziekenhuis hoog in diverse ranglijsten. Omdat allerlei extra voorzieningen voor patiënten niet uit het zorgbudget kunnen worden betaald, zet de Stichting Vrienden van Meander zich hiervoor in. Dankzij donaties kunnen patiënten die zijn opgenomen verblijven in een prettige en comfortabele omgeving. Op deze manier kan een ziekenhuis opname of behandeling aangenamer worden gemaakt voor de patiënten en hun naasten.

AD Amersfoort plaatste op zaterdag 7 september een leuk artikel over mijn initiatief. Lees hier meer!

Meander meter
0%