Harpiste vertier Entertainment

Over Vertier Entertainment

Acts voor elke gelegenheid

Vertier Entertainment verzorgt voorstellingen, shows en acts met zang, dans, theater, steltlopers, Hollandse artiesten, straattheater, eenwielers, vuur, poi, ballonvouwen en jongleurs. Van bedrijfsopening tot relatiediner, van promotie activiteit tot afsluiter, van straatfeest tot festival, van parade tot netwerkparty, van jong tot oud: bij Vertier Entertainment boek je alles wat je nodig hebt om een geslaagd evenement te organiseren: de artiesten, de gewenste act of show, kostuums en gehele creatieve, logistieke en facilitaire afstemming. Kwaliteit gegarandeerd tegen een scherp tarief, omdat wij werken zonder tussenpersonen of duur gebouw zoals bij een artiestenbureau.

Eigenaar van Vertier Entertainment is Suzanne van den Hoorn, zelf ook allround artiest. Vertier Entertainment is gevestigd in Amersfoort, maar verzorgt samen met haar entertainment partners optredens door het hele land, dus zowel in de regio Amersfoort / Utrecht als van Friesland tot Limburg. 

Suzanne: “ik ben zelf professioneel steltloper en zanger en combineer mijn passie voor het straattheater vak, met mijn talent om complete shows te organiseren voor acties in een winkelcentrum, bedrijfsfeesten, festivals en beurzen. Waarbij ik elke act kan aanpassen op de doelgroep, sfeer en stijl van jouw evenement. Het is mijn missie om straattheater artiesten een eerlijke beloning te geven voor hun optreden, zonder dat de klant daar een hoge prijs voor betaalt. Door simpelweg de organisatie fee zo laag mogelijk te houden.

Omdat ik graag iets terug doe voor de regio Amersfoort / Utrecht, waar ik met veel plezier woon en werk, ben ik een samenwerking aangegaan met Meander Medisch Centrum. Met elke act die jij boekt, wordt automatisch gespaard voor kosteloze optredens voor patiënten van het ziekenhuis, zodat zij hun medische zorgen even kunnen vergeten. Lees hier meer over deze samenwerking.

Graag tot ziens!”

Zangeres Jasmijn zingt 'twee motten' van Dorus tijdens het liedjesprogramma voor senioren: 'Liedjes van de bovenste plank'

Bedrijven die je voorgingen:

Kunst op Stelten – Steltloper
Sam Shine Steltentheater – Steltloper
Jelicious – Steltloper
Aniba Productions – Steltloper/ eenwieleraar
Medusa’s World – Steltloper/ eenwieleraar/ vuurdanseres/ ballonvouwen
Stroomkragt – Steltloper/ actrice
De Bongerd Vakantiepark – Creëren kindershow/ presentatrice/ actrice (typetjes)/zangeres/ ondersteuning animatieteam/ creative
Multi Show Productions – Zangeres, actrice (typertjes), dinnershow
Stepping Stone Producties – Actrice (TV)
Image Entertainment – Steltloper
Stiltlife Steltentheater – Steltloper
Dansstudio2 – Inval zangdocent
F*K Theatre – Zangeres/ actrice
KBS Klimrakker (nu KLA4) – Groep 8 musical: Regie/ choreografie/ zangdocent
Pony Park City – Danseres/ zangeres/ actrice/ poppenspel