Ballonnen Dames

De vrolijkste act op stelten. Deze kleurrijke ballonnen dames zijn niet te missen!
Één of twee dames in prachtige kleuren lopen rond op stelten en maken leuke ballonfiguren. Elk kind gaat met een ballonkado én dikke glimlach naar huis, perfect voor elk evenement voor kinderen.

Bloemen, hondjes, pinguïns, zwaarden, hoedjes, vlinders, armbanden, aapjes, giraffen; geen vorm is te gek. Onze ballonnen dames zijn erg pro-actief en bieden ook die kinderen een ballonkado aan die er niet om durven vragen. En van hun vrolijke uitstraling en en kleurrijke kostuum wordt iedereen blij. Natuurlijk is er ook tijd om met een ballonnen dame op de foto te gaan.

Keuze uit stelten van 65 centimeter of 1 meter. De Ballonnen Dames lopen 3×30 of 2×45 minuten binnen 3 uur tijd.

De Ballonnen Dames kunnen bijvoorbeeld

* Ballon vouwen
* Gasten verwelkomen
* Kinderen verrassen
* Flyers of andere dingen uitdelen (ipv ballonnen)
* Als gezellige act door het publiek wandelen

Corona Maatregelen

Deze act is geschikt als coronaproof entertainment wanneer de act zonder ballonvouwen geboekt wordt. Door ballonnen uit te delen kan er een groep mensen ontstaan, veelal kinderen. Dit is een overweging bij het boeken van deze act. Een kleine andere aanpassing is dat de spelers niet/ minder door het publiek zullen lopen afhankelijk van de drukte. Dit om de RIVM voorschriften te waarborgen. Als ontvangst act zonder ballonnen is deze nog steeds zeer geschikt. Ook kunnen de spelers, indien gewenst, mensen attenderen op het houden van 1,5 meter afstand. 

Corona-garantie

Prijzen

1 speler: € 525,-
2 spelers: € 850,-
Prijzen zijn exclusief 9% BTW, reiskosten (€ 0,30 per kilometer vanaf Amersfoort).
en eventuele bijkomende kosten als parkeren of verblijf.

vrolijkste act op stelten, kleurrijke ballonnen dames die ballonvouwen