Sinterklaas bedrijfsbezoek

Eventueel ook dit jaar alternatieven op maat zoals: Digi-bezoek

Met de stijgende cijfers blijft het wederom onzeker hoe het Sinterklaasfeest zal verlopen. We denken graag mee voor een creatieve, veilige oplossing. 

Wil je jouw werknemers thuis verrassen met een Sinterklaas bezoek, is het digi-bezoek dé uitkomst. Met de mogelijkheid om een boodschap namens het bedrijf toe te voegen om het extra persoonlijk te maken. 

Lees hier meer over het digi-bezoek. 
Of neem contact op zodat we mee kunnen denken met jullie wensen. 

Met pieten met skills

Onze Sinterklaas en Pieten maken van jouw Sinterklaas bedrijfsfeest de meest onvergetelijke van allemaal. Want onze pieten dansen, zingen en spelen er op los! Kies en boek de meest geschikte optie:

Pietenbezoek: “Pepernoot”

Een knallend, supersnel bezoek van twee doldwaze pieten. De pieten komen bliksemsnel de boel op stelten zetten. De kinderen genieten volop van de gekke pietenspelletjes en -dansjes. Ze zingen allemaal bekende liedjes en natuurlijk brengen de pieten cadeautjes mee. Een kort en krachtig bezoek.

Duur bezoek: 30-40 minuten
Kosten: € 350,-

Pietenbezoek: “Vrolijke pieterbazen”

Een feestelijk, interactief bezoek van 2 gezellige pieten die allerlei leuks en lekkers mee hebben, en niet te vergeten: het boek van Sinterklaas! Deze pieten nemen extra de tijd voor gezellige spelletjes, feestelijke liedjes, actieve dansjes en ieder kind krijgt te horen wat er in het grote boek van Sinterklaas over hem/haar geschreven staat.

Natuurlijk brengen deze pieten ook cadeautjes mee.

Duur bezoek: 45-60 minuten
Kosten: € 450,-

Pietenbezoek: “Sinterklaas”

Een gezellig bezoek van Sinterklaas en twee van zijn beste pieten die lekker de boel opzwepen met liedjes, spelletjes en dansjes. Ieder kind krijgt de kans om bij Sinterklaas te komen en te horen wat voor spannends hij te vertellen heeft. Hopelijk zijn de pieten de cadeautjes niet vergeten.

Duur bezoek: 60-90 minuten
Kosten: € 700,-

Alle kosten zijn inclusief voorbereiding, kostuums, grime en exclusief cadeautjes en strooigoed (afhankelijk van het aantal kinderen).
Prijs is exclusief 9% BTW en reiskosten (€ 0,30 per kilometer vanaf Amersfoort).