Betoverende Harp Act

Raak betoverd door onze muzikale harpiste. Uitgevoerd als speciale Zomerse / Lentefee of in winters of liefdes thema. In één van haar prachtige lichtjes jurken verrast deze veelzijdige harp act uw gasten met de dromerige klanken van haar instrument. Als warm welkom, als speciale verrassingsact of juist rustig op de achtergrond;

Onze Liefdes Harpiste is heel geschikt voor feesten, acties en evenementen met een liefdes thema. Zoals evenementen op Valentijnsdag, Moederdag of een andere dag die wat extra liefde kan gebruiken.
Onze Seizoens Harpiste (Lente / Winter) is perfect voor elk festival, fair of markt in het bijbehorende jaargetijde. Met een jurk in sneeuwwitte stijl voor een kerstmarkt of winter evenement, en een jurk in toepasselijk pastelblauw en roze tinten voor de lentemarkten en festivals.

In welke uitvoering ook: haar prachtige harpspel laat iedereen betoveren en samen met de wervelende lichtjes geeft onze harpiste nét die benodigde extra sparkling aan jouw evenement.

De harpiste kan bijvoorbeeld

* Gasten verwelkomen
* Muzikale omlijsting bieden tijdens een borrel of diner
* Als betoverende act door het publiek wandelen
* Een muzikaal intermezzo brengen
* Haar jurk in diverse kleuren verlichten, passend bij jouw wensen

Tijden

De harpiste speelt 3×30 of 2×45 minuten binnen 3 uur tijd.

Prijzen

1 speler: € 597,-
Prijzen zijn exclusief 9% BTW, reiskosten (€ 0,40 per kilometer vanaf Amersfoort). en eventuele bijkomende kosten als parkeren of verblijf.

Met het boeken van een optreden bij Vertier Entertainment, spaart u automatisch mee voor optredens in het Meander Medisch Centrum! (Lees meer)

Harpist Live harp muziek act collage Vertier Entertainment

Gerelateerde acts: