Betoverende Harp Act

Raak betoverd door onze muzikale harpiste. Uitgevoerd als speciale Zomerse / Lentefee, Winterfee of als Romantische fee. In één van haar prachtige lichtjes jurken verrast onze nieuwste harp act uw gasten met de dromerige klanken van haar instrument. Als warm welkom, als speciale verrassingsact of juist rustig op de achtergrond;

Onze Romantische fee is heel geschikt voor Valentijnsacties en feestjes en andere evenementen met een liefdes thema.
Onze Seizoensfee (Lente / Winter) is perfect voor elk festival, fair of markt in het bijbehorende jaargetijde. Met een jurk in sneeuwwitte stijl voor een kerstmarkt of winter evenement, en een jurk in toepasselijk pastelblauw en roze tinten voor de lentemarkten en festivals.

In welke uitvoering ook: haar prachtige harpspel laat iedereen betoveren en samen met de wervelende lichtjes geeft onze Harpfee nét die benodigde extra sparkling aan jouw evenement.

De harpiste kan bijvoorbeeld

* Gasten verwelkomen
* Muzikale omlijsting bieden tijdens een borrel of diner
* Als betoverende act door het publiek wandelen
* Een muzikaal intermezzo brengen
* Haar jurk in diverse kleuren verlichten, passend bij jouw wensen

Tijden

De harpfee speelt 3×30 of 2×45 minuten binnen 3 uur tijd.

Prijzen

1 speler: € 500,-
Prijzen zijn exclusief 9% BTW, reiskosten (€ 0,30 per kilometer vanaf Amersfoort). en eventuele bijkomende kosten als parkeren of verblijf.

Met het boeken van een optreden bij Vertier Entertainment, spaart u automatisch mee voor optredens in het Meander Medisch Centrum! (Lees meer)