Ook dit jaar Sinterklaas digitaal?

De cijfers lopen weer op, dus het blijft de vraag of een bezoekje van pieten thuis door kan gaan. Echter hebben we een prachtig digitaal alternatief!

Met een digi-bezoek komt Sinterklaas met zijn pieten toch in de huiskamer langs, maar dan via een video. Deze video kan je zo persoonlijk maken als je zelf wilt. En elke gezin krijgt een speciaal Sinterklaas pakket zodat iedereen met de activiteiten in de video mee kan doen!

Ook voor bedrijven/organisaties een perfect alternatief voor het jaarlijkse Sinterklaas feest op locatie. Op deze manier geef je je werknemers toch een mooi Sinterklaas cadeau!

Toch liever live entertainment? Lees hieronder verder:

Live Pieten en Sinterklaas

Huur onze (show) pieten en Sinterklaas voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest.
Vertier Entertainment maakt van elk Sinterklaas evenement een feest met onze bijzondere show-pieten die op bezoek komen.

Pieten met skills!

Naast dat ze lief, grappig en ontzettend vrolijk zijn, kunnen onze Pieten ook iets extra’s!
Ze doen acts met stelten, eenwielers, dans, zang of harp. Zo maak je van jouw Sinterklaas event een gegarandeerd succes, perfect voor een bedrijfsbezoek, Sinterklaas intocht, een Sinterklaasfeest in het winkelcentrum, op de sportclub of
gewoon thuis op huisbezoek.

Kleur van de Pieten:

Nog niet alle foto’s en video’s zijn up to date, maar al onze pieten zijn roet of bont (kleurrijk).

Corona Maatregelen

De Sinterklaas periode komt langzaam dichterbij, we kunnen nog niet zeggen wat de RIVM voorschriften zijn voor deze periode. Wel denken we graag alvast met u mee over de opties. Zo hebben we het digi-bezoek dat digitaal is dus geen risico met zich meedraagt. Maar we hebben ook genoeg live entertainment dat op 1,5 meter veilig kan plaatsvinden. 

Corona-garantie

Extra mooi:

Met het boeken van een optreden bij Vertier Entertainment steun je automatisch ons project om jaarlijks diverse acts voor het Meander Medisch Centrum kosteloos te verzorgen. Zodat patiënten en hun familie even uit hun wereld met medische zorgen kunnen ontsnappen. (Lees meer)