Corona-proof entertainment


We zullen allemaal eens zijn dat 2020 een vreemd jaar is. Langzaam maar zeker lijkt het ‘gewone’ leven weer op gang te komen en natuurlijk komen ook wij graag weer in actie met onze leuke acts en entertainment opties.

De grote vragen zijn nu: Welke act is corona-proof? Welke corona maatregelen treft Vertier Entertainment voor haar opdrachtgevers, gasten en artiesten? Kan iedereen daarbij 1,5 meter afstand bewaren? En kunnen we dus weer veilig genieten van de acts van Vertier Entertainment?

In de basis kunnen we deze vragen positief beantwoorden. Sommige van onze acts zijn juist extra geschikt nu! Zo kunnen onze steltenacts een belangrijke rol spelen om ook uw gasten blijvend, maar op ludieke manier, te attenderen op de 1,5 meter regel.

Natuurlijk is elk evenement, locatie en gelegenheid anders. Daarom kijken wij graag per gelegenheid mee naar de mogelijkheden om wél entertainment te hebben én ook de richtlijnen van het RIVM te respecteren. We denken met je mee om uw evenement veilig te laten verlopen, zodat iedereen kan genieten van uw evenement met corona-proof entertainment als mooie aanvulling. Juist nu is het zo belangrijk om de mooie, positieve, creatieve, droom momenten niet te vergeten! Schroom dus niet om contact op te nemen met ons met al je vragen, waarna wij zorgen voor een veilige aanpak op 1,5 meter afstand zoals het RIVM voorschrijft.

Hierbij een aantal acts die zeker (eventueel met een kleine aanpassing) corona-proof zijn en de 1,5 meter afstand regel zullen respecteren. We kijken uit naar je belletje of mailtje om samen de veiligste mogelijkheden te bespreken, zonder af te doen aan de entertainmentwaarde.